sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

#17 Savuporotäytteiset ruissnacksit

Lisää rippijuhlien ohjeita luvassa, nimittäin nyt ois vuorossa savuporomousse-napit tai hienommin sanottuna savuporotäytteiset ruissnacksit. Itse käytin kaupasta valmiina saatavia ruisnappeja, mutta halutessaan nekin voi varmaan tehdä omassa keittiössä. Tähän täytteeseen ei löytynyt juuri täydellistä ohjetta, joten jätän siihen nyt hieman muokkailemisen varaa.. Halutessaan näitä voi koristella esimerkiksi ruohosipuli- tai persiljasilpulla.

Savuporotäytteeseen tarvitset 100g kylmäsavuporoa pieneksi pilkottuna, puolikkaan punasipulin myös pieneksi pilkottuna, 200g piparjuurituorejuustoa ja noin 15cm pätkän kurkkua raastettuna. Sekoita kaikki keskenään ja lisää ranskankermaa tai smetanaa sen verran, että tahnasta tulee sopivan paksua. Mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti