Tarvitset:
125 g voita tai margariinia
¾ dl sokeria
¾ dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
200 g Daim-suklaata
1.Vaahdota voi, sokeri, fariini-ja vanilijasokeri.
2. Lisää munat yksitellen ja vaahdota.
3.Yhdistä vehnäjauho ja leivinjauhe ja lisää seos taikinaan.
4. Hienonna suklaa karkeaksi rouheeksi veitsellä leikkuulaudalla.
5. Lisää rouhe taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
6.Nostele taikina nokareina leivinpaperoidulle uunipellille. Muista jättää hieman leviämisvaraa.
7. Paista 175-asteisessa uunissa n. 12 min.
8. Jäähdytä ja koristele esim. pursottamalla sulatettua suklaata ohuiksi raidoiksi.
1.Vaahdota voi, sokeri, fariini-ja vanilijasokeri.
2. Lisää munat yksitellen ja vaahdota.
3.Yhdistä vehnäjauho ja leivinjauhe ja lisää seos taikinaan.
4. Hienonna suklaa karkeaksi rouheeksi veitsellä leikkuulaudalla.
5. Lisää rouhe taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
6.Nostele taikina nokareina leivinpaperoidulle uunipellille. Muista jättää hieman leviämisvaraa.
7. Paista 175-asteisessa uunissa n. 12 min.
8. Jäähdytä ja koristele esim. pursottamalla sulatettua suklaata ohuiksi raidoiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti